Synstjek hos
OH Automobiler

- Vejen til at undgå et omsyn

Hos OH Automobiler laver vi gerne et synstjek på din bil, så den opfylder de lovgivningsmæssige sikkerheds- og miljøkrav. Ved et synstjek gennemgår vi de samme ting på din bil, som de vil gøre i synshallen.

Hvis vi opdager fejl, reparerer vi dem gerne efter aftale med dig. Derefter kan du med ro i maven køre til synshallen.

Book tid til et synstjek allerede
i dag

....

Tre gode grunde til at få et synstjek hos OH Automobiler

Spar tid

Ved at få foretaget et syntjek kan du i sidste ende spare tid og besvær. Tjekket gør din bil klar til syn, så du slipper for et unødvendigt genbesøg i synshallen efter en tur forbi dit lokale værksted.

Kør sikkert

Til et synstjek hos OH Automobiler i Varde sikrer vi os, at din bils sikkerhed er i top. Du kan derfor sætte dig bag rattet med tanken om, at f.eks. din bils bremser og rat fungerer optimalt.

Undgå et dyrt omsyn

Efter et synstjek er du sikret, at din bil lever op til de lovpligtige sikkerheds- og miljøstandarder, så du kan slippe for reparationer og et omsyn.

Få et grundigt synstjek af din bil

Vores kompetente mekanikere har mange års erfaring, så de ved, hvad de skal kigge efter, når de gennemgår din bil. De kontrollerer bilen og vender derefter tilbage, hvis der er nødvendige reparationer, der skal fikses, inden din bil skal til syn.

De gennemgår bl.a. bilens lygter, bremser, dæk, motorrum, seler og tjekker for rust.

Hvad siger vores kunder?

Få et gratis synstjek hos OH Automobiler

Hos OH Automobiler tilbyder vi dig et GRATIS synstjek, så du slipper for et omsyn.
Kontakt os allerede i dag og bestil tid til synstjek! 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Efter en bil første gang er blevet registreret, bliver den indkaldt til syn efter fire år. Derefter vil indkaldelsen komme hvert andet år. Der kan dog ske ændringer, hvis bilen i mellemtiden har skiftet ejer.

Derudover er der særregler, hvis din bil er mere end 40 år og registreret som en veteranbil. Her vil indkaldelsen kun ske hvert ottende år.

Du vil blive indkaldt af færdselsstyrelsen otte uger inden synsfristen. Du har derfor lidt tid at løbe på, hvis du ønsker at få din bil forbi et synstjek først.

Nej, vi har desværre ikke mulighed for at syne din bil. Dog vejleder og henviser vi dig gerne til de synshaller, der er i lokalområdet.

Toni Hansen - eftermarkedschef

Toni Hansen
Eftermarkedschef
29 37 67 13

Har du flere spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om dine muligheder og de serviceydelser, vi tilbyder. Hos OH Automobiler står vi altid klar til at hjælpe dig.

Hvem er vi?

En moderne bil kræver et værksted med det mest moderne udstyr samt de bedst uddannede teknikere. Begge dele finder du hos os med autoriseret Suzuki-værksted samt Seat Specialværksted, og vi sætter en stor ære i hele tiden at være “Up to date”. 

Vi elsker biler og går aldrig på kompromis med kvaliteten – både af vores rådgivning og vores værkstedsydelser. Vi er altid klar til at vejlede dig bedst muligt, så du får hjælp til lige det, du står og mangler.

Åbningstider

Julen 2023

Vi sender vores bedste jule- og nytårshilsener til alle vores kunder!

Salgsafdelingen, lageret og værkstedet vil være lukket fra d. 23. til d. 26. december samt fra d. 30. december til d. 2. januar.

I perioden fra d. 27. til d. 29. december vil vores åbningstider være normale.

Vores skadecenter holder juleferie fra 23. december til 2 januar.